.... even voorstellen

Ik ben Ingrid Voncken-Janssen, geboren in het Brabantse Rijen, ik groeide op als jongste dochter in een ondernemersgezin. Mijn ouders exploiteerden een leerlooierij.
Het was mijn droom om boerin te worden, daarom ben ik naar de HAS gegaan. Daar heb ik mijn man leren kennen. We hebben samen twee volwassen kinderen. Boerin ben ik niet geworden, maar wel ben ik werkzaam in de agrarische sector.

Ik heb vanuit diverse invalshoeken naar het agrarische gezinsbedrijf mogen kijken; als sociaal-economische voorlichter, vanuit de veevoer wereld, accountancy, maar ik heb ook jarenlang als zelfstandig consultant gewerkt.
Naast mijn werk was ik altijd actief in de politiek. Ik was zowel bestuurlijk als volksvertegenwoordigend betrokken bij het CDA, als commissielid, raadslid, statenlid en wethouder. Ik ben nu nog lid van provinciale staten in Limburg. 

Mijn affiniteit en kracht komt tot zijn recht aan de keukentafel van het familiebedrijf, ik kan een bijdrage leveren aan versterking van mens en bedrijf. 

Afgelopen jaren volgde ik een opleiding  tot coach. Nu ben ik er helemaal klaar voor om mijn eerder opgedane ervaringen als adviseur en bestuurder in het fysieke domein te combineren met mijn coachende kwaliteiten, ik ben nu coach en adviseur…

 

 

 

Contact

 logo Vonckenadvies

 

Bochtstraat 2

6035 SH Ospel

logo met payoff

Zoeken